Grovt hvetebrød inneholder
187 Kalorier,
35 g Karbo,
7 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Grovt hvetebrød har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grovt hvetebrød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Grovt hvetebrød med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 186.84 | 3 408.90 | 170.44 | Kcal |
Protein | 6.92 | 126.26 | 6.31 | gram |
Karbohydrat | 34.80 | 634.93 | 31.75 | gram |
Kostfiber | 4.94 | 90.13 | 4.51 | gram |
Fett | 1.12 | 20.43 | 1.02 | gram |
Mettet fett | 0.14 | 2.55 | 0.13 | gram |
Salt | 1.32 | 24.15 | 1.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 0.84 | Kr 15.33 | Kr 0.77 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 825 totalt | 1 825 pr porsj | 91 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 74,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
skiver
Bland de tørre ingrediensene.
Rør ut gjæren i lunken væske og rør inn i deigen.
Arbeides med rene hender til den slipper bollen.
Settes så til heving på ett lunkent sted.
Heves til den er ca dobbelt så stor.
Arbeid så deigen på melet bakebord og form til brød emner.
Settes på plate eller i brødform til heving igjen. La den atter bli ca dobbelt så stor.
Stekes i ovn ca 1 time. 200 grader.
Når det er ferdig legges det på en rist.
Gammel norsk oppskrift.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
11171 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118967282)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-04-24
Oppdatert dato:2002-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift