Grunndeig finbakst inneholder
222 Kalorier,
40 g Karbo,
8 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Grunndeig finbakst har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grunndeig finbakst er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,1 poeng fra 7 lesere
Lesere:
10319 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Grunndeig finbakst med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 222.40 | 3 874.21 | 107.62 | Kcal |
Protein | 7.75 | 135.01 | 3.75 | gram |
Karbohydrat | 40.05 | 697.67 | 19.38 | gram |
Kostfiber | 2.91 | 50.69 | 1.41 | gram |
Fett | 2.82 | 49.12 | 1.36 | gram |
Mettet fett | 0.63 | 10.97 | 0.30 | gram |
Salt | 0.45 | 7.89 | 0.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.37 | Kr 23.87 | Kr 0.66 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 742 totalt | 1 742 pr porsj | 48 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 72,03 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 36
boller
Smelt margarin, tilsett vann og melk og varm opp til blandingen er lunken. Rør ut gjæren i melkeblandingen. Tilsett salt og mesteparten av hvetemelet. Elt deigen godt til den blir glatt og smidig og slipper bollen. Dekk til, og la deigen heve til dobbel størrelse. Legg deigen på bordet og form den til store eller små bakverk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12886)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift