Gryte med sopp og paprika inneholder
70 Kalorier,
5 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Gryte med sopp og paprika har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gryte med sopp og paprika er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gryte med sopp og paprika!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 69.95 | 468.73 | Kcal |
Protein | 4.83 | 32.37 | gram |
Karbohydrat | 5.46 | 36.59 | gram |
Kostfiber | 1.39 | 9.31 | gram |
Fett | 2.89 | 19.37 | gram |
Mettet fett | 1.30 | 8.71 | gram |
Salt | 0.23 | 1.53 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.50 | Kr 30.15 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 5 361 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,22 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
En nydelig gryte til søndagsmiddagen. Gryten kan lages ferdig på forhånd, slik at alle kan være med på søndagsutflukten.
Skjær kjøttet i terninger og brun det på svak varme i jerngryte. Tilsett buljongen og la det surre til kjøttet er mørt. Rens sopp og skjær den i skiver. Skjær løk og purreløk i ringer og paprika i strimler. Brun sopp og løk i panne. Legg sopp, løk og paprika over i gryten, tilsett salt og pepper og la det hele koke i ca 3 minutter. Serveres med kokt blomkål og poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7303 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 768)
Kategori:
Gryterett
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-11
Oppdatert dato:2002-08-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift