Hel svinefilet med hjemmelaget barbecue dressing og zucchini crisp inneholder
100 Kalorier,
9 g Karbo,
9 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Hel svinefilet med hjemmelaget barbecue dressing og zucchini crisp har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Soya, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hel svinefilet med hjemmelaget barbecue dressing og zucchini crisp er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3883 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hel svinefilet med hjemmelaget barbecue dressing og zucchini crisp!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 100.47 | 569.17 | Kcal |
Protein | 9.42 | 53.37 | gram |
Karbohydrat | 9.48 | 53.71 | gram |
Kostfiber | 2.22 | 12.58 | gram |
Fett | 2.27 | 12.86 | gram |
Mettet fett | 0.39 | 2.21 | gram |
Salt | 0.27 | 1.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.48 | Kr 42.37 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 266 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,74 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Barbecue dressing
Bland brun farin med ketchup, olje, 3 fedd presset hvitløk, hakket jalapenos, soya, finhakkede sjalottløk, og la marinaden trekke et par timer.
Svinefileten brunes på panne, til den er gylden på alle sider. Krydres med salt og cayennepepper. Svinefileten stekes i ovn ved 170° i ca. 20 min. Hvis du bruker steketermometer, skal temperaturen i midten av fileten være 60°. Deretter tas svinefileten ut og trekker i 15 min.
Svinefileten smøres med et godt lag barbecue dressing og stekes ferdig ved 200° i ca. 10 min. Den barbecuestekte svinefilet skjæres i tykke skiver og serveres med sprø zucchini crisp og små salater, som kan vendes med litt av marinaden.
Zucchini crisp
Squash, poteter og løk rives grovt og blandes med egg og 2 fedd presset hvitløk, mel og hakket persille. På en forvarmet panne stekes små flate kaker av massen i litt olje. De stekes ved medium varme 5 min. på hver side og skal være sprø på begge sider.
Tips!
Barbecue dressingen kan fint brukes til såvel spareribs som til fjærkre.
Den kan holde seg flere måneder på kjøl.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 27736)
Tilberedningstid:
60 min
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-10-22
Oppdatert dato:2010-10-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift