Fotograf:
Matprat.no
Skinkebiff med kinakål og pesto inneholder
83 Kalorier,
5 g Karbo,
5 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Skinkebiff med kinakål og pesto har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skinkebiff med kinakål og pesto er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4910 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skinkebiff med kinakål og pesto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 83.35 | 798.77 | Kcal |
Protein | 4.92 | 47.15 | gram |
Karbohydrat | 5.21 | 49.93 | gram |
Kostfiber | 0.94 | 9.01 | gram |
Fett | 4.55 | 43.60 | gram |
Mettet fett | 0.74 | 7.09 | gram |
Salt | 0.59 | 5.68 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.16 | Kr 39.87 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 833 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Forvarm stekeovnen til 225 °C. Vask potetene godt og del dem i båter som du legger i en langpanne med stekepapir i bunnen. Pensle med olje, urtekrydder, salt og pepper. Stek i 20 minutter.
2. Fres skinkebiffene på sterk varme i litt olje ca. 2 minutter på hver side. Dryss over salt og pepper og la bif-fene ettersteke på svak varme mens resten gjøres klart.
3. Del kinakålen i 8 båter. Kok opp (det lettsaltede) vannet og kok kinakålen 3-4 minutter til den er mør.
Legg litt pesto over kålen rett før servering.
TIPS
Potetene blir ekstra sprø med varmluft de siste 5 minuttene.
Pesto:
Mos basilikum, pinjekjerner, parmesan og hvitløk i foodprosessor. Tilsett olivenolje i en tynn stråle mens maskinen går. Smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 18617)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-11-20
Oppdatert dato:2004-11-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift