Svinekam fylt med svisker og persille



Svinekam fylt med svisker og persille oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Danskene har skjønt det! Dette må vi også lære, bedre svinestek finnes ikke. Klassisk fyll er epler og svisker. Her er en lignende variant, fylt med svisker og bladpersille.

Oppskriften inneholder 103 Kalorier, 5 g Karbo, 5 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Svinekam fylt med svisker og persille er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar



Annonse




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1,5kgsvinekam
3tshavsalt
1,5tspepper
5dlvann
20stksvisker
1bunt(er)bladpersille

RØDKÅL:

1kgrødkål
3stkeple
1,5tssalt
1,5dlkjøttkraft
3sseddik, 7 %
3sssukker
600grrosenkål
1tssalt
0,5tspepper




Næringsdeklarasjon for Svinekam fylt med svisker og persille!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier102.89726.83Kcal
Protein5.4538.50gram
Karbohydrat5.0535.67gram
Kostfiber1.6011.30gram
Fett6.4145.28gram
Mettet fett2.0814.69gram
Salt1.7512.36gram
Pris på oppskriftenKr 4.28Kr 30.23Kroner
Hele oppskriften veier4 239 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Snitt svoren i tynne striper med ca. 1/2 cm mellomrom. Riss helt ned til kjøttet.
Syns du det er vanskelig å rute svoren, kan steken dampes først og rutes etter damping.
2. Lag et hull tvers igjennom svinekammen med baksiden av en tresleiv.
3. Fyll svinekammen med svisker og bladpersille. Press inn så mye du klarer.
4. Gni svinekammen inn med havsalt og nykvernet pepper. Legg den i en langpanne eller ildfast form.
5. Hell på kokende vann og dekk formen med aluminiumfolie. Sett formen inn i ovnen på 230 °C og damp i 45 minutter.
6. Ta formen ut av ovnen, ta av folien og stikk inn et steketermometer i den tykkeste delen av steken. Sett steken inn i ovnen igjen og stek videre på 175°C til termometeret viser 74 °C. Dette tar 1 - 1,5 timer. Ekstra sprø svor får du ved å sette på overvarme/grill, 1-2 minutter til svoren “blåser” seg opp. Pass godt på. La steken hvile i 15 minutter før du skjærer i den.

Skjær steken i fine skiver og server med rosenkål og rødkål.

Bruk stekesjyen som base for god saus eller for å gi ekstra god smak i rødkålen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 30849)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Danmark
Innlagt dato:2013-12-16
Oppdatert dato:2013-12-16
Lesere: 1863 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Svinestek til søndag.Svinestek til søndag.
Denne retten har 73,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Taco med julesmaker.Taco med julesmaker.
Denne retten har 109,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gullgravergrateng.Gullgravergrateng.
Denne retten har 109,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Soyaglasert ribbe med bakte rotfrukter, eple/løkkompott, hasselbackpotet og appelsin/soyasjy.Soyaglasert ribbe med bakte rotfrukter, eple/.
Denne retten har 134,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Juleskinke À la chiborn.Juleskinke À la chiborn.
Denne retten har 173,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pulled pork med julerub.Pulled pork med julerub.
Denne retten har 137,47 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Argentinsk svinerull.Argentinsk svinerull.
Denne retten har 209,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ribbe med spicy kinakål og kikertmos.Ribbe med spicy kinakål og kikertmos.
Denne retten har 241,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ungarsk ribbe.Ungarsk ribbe.
Denne retten har 277 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 25,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jule ribbe 2.Jule ribbe 2.
Denne retten har 325,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 29,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Koteletter i god form.Koteletter i god form.
Denne retten har 95,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ribbe med italienske smaker.Ribbe med italienske smaker.
Denne retten har 259,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vitakrydret svinefilet med tomatsalat.Vitakrydret svinefilet med tomatsalat.
Denne retten har 165,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylt svinekam 4.Fylt svinekam 4.
Denne retten har 127,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Porchetta med stekt eple og rosenkål.Porchetta med stekt eple og rosenkål.
Denne retten har 226,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.