Svinekam fylt med svisker og persille





Svinekam fylt med svisker og persille oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Danskene har skjønt det! Dette må vi også lære, bedre svinestek finnes ikke. Klassisk fyll er epler og svisker. Her er en lignende variant, fylt med svisker og bladpersille.

Oppskriften inneholder 103 Kalorier, 5 g Karbo, 5 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Svinekam fylt med svisker og persille er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1,5kgsvinekam
3tshavsalt
1,5tspepper
5dlvann
20stksvisker
1bunt(er)bladpersille

RØDKÅL:

1kgrødkål
3stkeple
1,5tssalt
1,5dlkjøttkraft
3sseddik, 7 %
3sssukker
600grrosenkål
1tssalt
0,5tspepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Svinekam fylt med svisker og persille!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier102.89726.83Kcal
Protein5.4538.50gram
Karbohydrat5.0535.67gram
Kostfiber1.6011.30gram
Fett6.4145.28gram
Mettet fett2.0814.69gram
Salt1.7512.36gram
Pris på oppskriftenKr 4.28Kr 30.23Kroner
Hele oppskriften veier4 239 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Snitt svoren i tynne striper med ca. 1/2 cm mellomrom. Riss helt ned til kjøttet.
Syns du det er vanskelig å rute svoren, kan steken dampes først og rutes etter damping.
2. Lag et hull tvers igjennom svinekammen med baksiden av en tresleiv.
3. Fyll svinekammen med svisker og bladpersille. Press inn så mye du klarer.
4. Gni svinekammen inn med havsalt og nykvernet pepper. Legg den i en langpanne eller ildfast form.
5. Hell på kokende vann og dekk formen med aluminiumfolie. Sett formen inn i ovnen på 230 °C og damp i 45 minutter.
6. Ta formen ut av ovnen, ta av folien og stikk inn et steketermometer i den tykkeste delen av steken. Sett steken inn i ovnen igjen og stek videre på 175°C til termometeret viser 74 °C. Dette tar 1 - 1,5 timer. Ekstra sprø svor får du ved å sette på overvarme/grill, 1-2 minutter til svoren “blåser” seg opp. Pass godt på. La steken hvile i 15 minutter før du skjærer i den.

Skjær steken i fine skiver og server med rosenkål og rødkål.

Bruk stekesjyen som base for god saus eller for å gi ekstra god smak i rødkålen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 30849)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Danmark
Innlagt dato:2013-12-16
Oppdatert dato:2013-12-16
Lesere: 1723 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Marinerte ovnsbakte koteletter.Marinerte ovnsbakte koteletter.
Denne retten har 278,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinkestek med sennep og aprikos.Skinkestek med sennep og aprikos.
Denne retten har 143,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,33 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Juleskinke med rødkål, råstekte poteter, glaserte aprikoser og persillerot.Juleskinke med rødkål, råstekte poteter, glas.
Denne retten har 95,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ribbe i melk.Ribbe i melk.
Denne retten har 151,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Helstekt svinefilet med Tropisk saus.Helstekt svinefilet med Tropisk saus.
Denne retten har 114,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Helstekt svineribbe.Helstekt svineribbe.
Denne retten har 255,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Helstekt ytrefilet av svin med chorizo og rosmarin.Helstekt ytrefilet av svin med chorizo og ros.
Denne retten har 132,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,59 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fleskerull med svisker.Fleskerull med svisker.
Denne retten har 499,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 50,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Makaronigrateng 2.Makaronigrateng 2.
Denne retten har 241,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krydderstekt ytrefilet av svin med spinat- og nøttesalat.Krydderstekt ytrefilet av svin med spinat- og.
Denne retten har 120,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,92.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinkestek med rødvinsaus og svisker.Skinkestek med rødvinsaus og svisker.
Denne retten har 136,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vitakrydret svinefilet med tomatsalat.Vitakrydret svinefilet med tomatsalat.
Denne retten har 165 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ribbe som sylte.Ribbe som sylte.
Denne retten har 318,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinkebiff bakt i aluminiumsfolie.Skinkebiff bakt i aluminiumsfolie.
Denne retten har 145,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinkebiff Provence.Skinkebiff Provence.
Denne retten har 109,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.