Hysefilet i grønne blad inneholder
134 Kalorier,
1 g Karbo,
10 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Hysefilet i grønne blad har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hysefilet i grønne blad er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4922 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hysefilet i grønne blad!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 133.64 | 434.90 | Kcal |
Protein | 9.67 | 31.47 | gram |
Karbohydrat | 1.01 | 3.29 | gram |
Kostfiber | 0.39 | 1.27 | gram |
Fett | 8.88 | 28.90 | gram |
Mettet fett | 5.60 | 18.22 | gram |
Alkohol | 1.46 % | | | |
Salt | 0.26 | 0.86 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.33 | Kr 36.87 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 302 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,02 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland smøret eller margarinen med sitronsaft, salt og pepper. Smør sitronsmøret på fiskefiletene, og brett dem doble.
Skjær til passe store blad av savoikålen og rull hver filet inn i et blad.
Kok opp vinen tilsatt finhakket sjalottløk i en vid, lav kjele. Legg i fiskepakkene og dekk dem med et smurt matpapir. La fisken trekke over svak varme i ca 10 minutter. Ta den opp og hold den varm.
Spe væsken i kjelen med fiskekraften og la den koke inn til ca 1 dl. Hell i fløten. La sausen småkoke til den er tykk og fyldig. Smak den til med salt, pepper og vineddik, og visp inn et par klatter kaldt smør for å få den blank.
Hell sausen over fisken og server kokte grønnsaker til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11833)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift