Innbakt karbonade med stekt ris inneholder
150 Kalorier,
12 g Karbo,
8 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Innbakt karbonade med stekt ris har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Innbakt karbonade med stekt ris er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3451 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Innbakt karbonade med stekt ris!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 150.11 | 588.04 | Kcal |
Protein | 7.65 | 29.97 | gram |
Karbohydrat | 12.27 | 48.07 | gram |
Kostfiber | 1.60 | 6.27 | gram |
Fett | 7.47 | 29.26 | gram |
Mettet fett | 3.24 | 12.69 | gram |
Salt | 0.97 | 3.81 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.25 | Kr 24.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 567 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,69 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tin butterdeigen og kjevle platene enkeltvis ut til kvadrater, ca 20 x 20 cm. Kok ca 1 dl langkornet ris. Bland risen med ingefær, finhakket hvitløk, renset og finhakket chilipepper.
Stek blandingen i olje et par minutter. Rør inn begge typene soyasaus. Avkjøl risen.
Bland karbonadedeig sammen med salt, pepper, kajennepepper og potetmel. Spe med væsken.
Form små kjøttboller og brun dem i olje. Avkjøl dem.
Rens grønnsakene og skjær dem i lange, tynne strimler. Forvell fire strimler vårløk raskt i kokende vann. Fordel risen på butterdeigplatene med kjøttboller over.
Samle deigen i toppen og bind dem sammen med en vårløkstrimmel.
Sett pakkene i en ildfast form og stek dem i ovnen på 200°C til de er gyldne.
Anrett grønnsakene med sjyen på varme tallerkener. Sett en butterdeigpakke midt i grønnsakene. Server pakkene til middag eller som en mettende kveldsrett.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967573)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-05
Oppdatert dato:2002-05-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift