Jønnbrød - avletter fra Tolga inneholder
303 Kalorier,
24 g Karbo,
5 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Jønnbrød - avletter fra Tolga har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jønnbrød - avletter fra Tolga er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jønnbrød - avletter fra Tolga!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 303.43 | 4 290.50 | Kcal |
Protein | 4.52 | 63.91 | gram |
Karbohydrat | 24.29 | 343.46 | gram |
Kostfiber | 1.53 | 21.63 | gram |
Fett | 20.57 | 290.86 | gram |
Mettet fett | 12.90 | 182.41 | gram |
Salt | 1.02 | 14.36 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.04 | Kr 57.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 414 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,02 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Det er små variasjoner i oppskriftene på jønnbrød. Lite eller ikke noe sukker er mest vanlig. Bland fløte og vatn, hvis fløten er tykk. Ha på det øvrige til tynn røre. Stekes i rundt jern (lenjarn). Legges oppå hverandre i store bråtter og serveres til kaffe på høye fat.
Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18125)
Kategori:
Kaker
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-16
Oppdatert dato:2004-06-16
Lesere:
5458 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift