Jønnbrød - avletter fra Tolga inneholder
306 Kalorier,
24 g Karbo,
5 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Jønnbrød - avletter fra Tolga har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Jønnbrød - avletter fra Tolga er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6009 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Jønnbrød - avletter fra Tolga!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 305.65 | 4 321.89 | Kcal |
Protein | 4.60 | 65.04 | gram |
Karbohydrat | 24.29 | 343.46 | gram |
Kostfiber | 2.12 | 29.98 | gram |
Fett | 20.65 | 291.99 | gram |
Mettet fett | 12.83 | 181.42 | gram |
Salt | 1.01 | 14.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.04 | Kr 57.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 414 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,78 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Det er små variasjoner i oppskriftene på jønnbrød. Lite eller ikke noe sukker er mest vanlig. Bland fløte og vatn, hvis fløten er tykk. Ha på det øvrige til tynn røre. Stekes i rundt jern (lenjarn). Legges oppå hverandre i store bråtter og serveres til kaffe på høye fat.
Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18125)
Kategori:
Kaker
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-16
Oppdatert dato:2004-06-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift