Kjøtt og suppe med påsså inneholder
85 Kalorier,
2 g Karbo,
5 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Kjøtt og suppe med påsså har beregnet å ha følgende allergener
Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kjøtt og suppe med påsså er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5845 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kjøtt og suppe med påsså!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 84.98 | 1 160.57 | Kcal |
Protein | 5.17 | 70.61 | gram |
Karbohydrat | 2.02 | 27.59 | gram |
Kostfiber | 1.11 | 15.16 | gram |
Fett | 6.00 | 81.94 | gram |
Mettet fett | 2.22 | 30.32 | gram |
Salt | 0.05 | 0.71 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.38 | Kr 46.16 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 5 463 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha kraftbein, purre, persillerot og timian i kaldt lettsaltet vann. La det koke en stund før kjøtt/flesk legges i. Skum av under koking. La kjøttet trekke seg mørt ca 1,5 time. Skær resten av grønnsakene i passe biter og la dem koke med siste halvtimen. Ta kjøttet opp og hold det varmt mens suppen smakes til med salt. Server suppen med flatbrød til som første rett. Skjær kjøtt/flesk på tvers av muskelfibrene og fordel på et fat.
Grønnsakene serveres til. Litt av suppen jevnes og smakes til med timian til saus. Server med kålrotstappe, kumle eller poteter.
Påsså er en slags potetklubb med løsere farse som kokes i klede, osv. Dette er ikke helt enkelt å få til, så kumle eller potet kan brukes i stedet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Annies Gjestekro
(Intern: 16180)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-11-03
Oppdatert dato:2003-11-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift