Fotograf:Frukt.no Salat med fennikel, eple og persimon er et godt alternativ til den mer tradisjonelle waldorfsalaten til kalkun eller kylling. En nydelig og frisk salat med pikant smak av fennikel.
Oppskriften inneholder 146 Kalorier, 8 g Karbo, 2 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skyll og tørk eplene, og stikk ut kjernehusene. Skjær eplene i tynne skiver som skjæres i fine strimler. Drypp sitronsaft over så eplene ikke blir mørke. Del fennikelen i fire fra topp til rot og skjær den så i fine strimler. Rens og skjær paprikaen i tynne strimler. Skjær persimon i strimler.
Bland eple, fennikel, paprika og persimon.
Rør sammen dressingen og smak den godt til. Bland dressingen forsiktig med salalen like før servering. Dryss pinjekjerner over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 32215)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Salat Innlagt dato:2015-12-18
Oppdatert dato:2015-12-18