Krydderboller glutenfrie inneholder
363 Kalorier,
15 g Karbo,
9 g Protein og
28 g Fett pr 100 gr
Krydderboller glutenfrie har beregnet å ha følgende allergener
Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Krydderboller glutenfrie er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Krydderboller glutenfrie med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 362.97 | 2 132.63 | 133.29 | Kcal |
Protein | 9.28 | 54.52 | 3.41 | gram |
Karbohydrat | 15.01 | 88.19 | 5.51 | gram |
Kostfiber | 5.96 | 35.02 | 2.19 | gram |
Fett | 28.21 | 165.75 | 10.36 | gram |
Mettet fett | 2.38 | 13.98 | 0.87 | gram |
Salt | 0.01 | 0.09 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.25 | Kr 60.22 | Kr 3.76 | .- |
Hele oppskriften veier | 588 totalt | 588 pr porsj | 37 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,54 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
boller
Gjæren røres ut med litt av vannet. De tørre ingredienser blandes.
Eplet rives og blandes med gjær, olje, vann og eplemos. Det hele røres sammen til deigen oppnår konsistens som en tykk og litt tung sandkakedeig.
Deigen has i papir- eller metalformer, en stor ss i hver. Settes til heving et lunt sted i 10 - 15 minutter og bakes ved 210° i ca. 10 - 15 minutter.
Smaker deilig lune, med melkefri margarin. Fettstoffet fremhever krydderismagen. Bollene kan fryses, men de skal lunkes ved servering, da de ellers lett smuldrer.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22731)
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-08-20
Oppdatert dato:2006-08-20
Lesere:
4188 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift