Fotograf:
Matprat.no
Lammefrikasse med grønnsaker og urter inneholder
82 Kalorier,
3 g Karbo,
7 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Lammefrikasse med grønnsaker og urter har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lammefrikasse med grønnsaker og urter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4982 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lammefrikasse med grønnsaker og urter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 81.67 | 523.05 | Kcal |
Protein | 7.01 | 44.89 | gram |
Karbohydrat | 2.73 | 17.48 | gram |
Kostfiber | 1.24 | 7.94 | gram |
Fett | 4.47 | 28.63 | gram |
Mettet fett | 2.19 | 14.03 | gram |
Salt | 0.68 | 4.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.22 | Kr 46.24 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 562 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,37 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Kok opp vann og legg i kjøttet, vannet skal så vidt dekke kjøttet. Kok opp på nytt og skum godt.
2. Tilsett salt, pepper og laurbærblad og la kjøttet trekke ca. 50-60 minutter.
3. Rens grønnsakene og del dem i mindre biter og la dem koke med kjøttet de siste 10
minuttene. Blomkål og purre trenger kortere trekketid enn gulrøtter og persillerot.
4. Sil opp 5 dl kraft til sausen og jevn med hvetemel utrørt i fløte/melk. Kok opp og la sausen koke uten lokk ca. 8 minutter. Smak til med salt, pepper, sukker, sitronsaft og urter.
5. Hell sausen over kjøttet og grønnsakene ved servering. Nykokte poteter til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967790)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-12
Oppdatert dato:2002-05-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift