Lammepilaff fra Kasakhstan inneholder
143 Kalorier,
17 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Lammepilaff fra Kasakhstan har beregnet å ha følgende allergener
Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lammepilaff fra Kasakhstan er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
4531 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lammepilaff fra Kasakhstan!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 142.58 | 438.53 | Kcal |
Protein | 8.00 | 24.61 | gram |
Karbohydrat | 17.44 | 53.64 | gram |
Kostfiber | 1.78 | 5.47 | gram |
Fett | 4.14 | 12.73 | gram |
Mettet fett | 0.34 | 1.05 | gram |
Salt | 0.71 | 2.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.63 | Kr 17.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 845 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,92 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm ovnen. Strø salt og pepper over kjøttbitene. Varm opp oljen i en stor stekepanne og stek kjøttet i noen minutter. Ta det opp og legg det i en stor ovnsform, ca 25 x 40 cm.
Fres gulrotstavene i stekepannen i noen minutter, tilsett løken og stek videre under omrøring. Legg i hakkede aprikoser, rosiner og ris. Stek og rør i ytterligere et par minutter til alle riskornene har fått en tynn hinne av fett og begynner å bli gjennomsiktige. Hell risblandingen over i den store formen, sammen med kjøttet. Krydre med salt og svart pepper, og tilsett den smuldrete buljongterningen, vann appelsinjuice og appelsinskall.
Rør om forsiktig, dekk med folie og sett ovnsformen i ovnen ved 200 C i 40 minutter. Ta av folien og stek i ytterligere 15 minutter, eller til væsken er absorbert og risen mør.
Rist mandlene i en stekepanne uten fett. Ta formen ut av ovnen, bland inn eplebitene og strø de ristede mandlene over. Server rett fra pannen. En grønn bladsalat eller en enkel tomatsalat smaker godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10386)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Kasakhstan
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift