Lettsaltet torsk med potetstappe inneholder
85 Kalorier,
8 g Karbo,
8 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Lettsaltet torsk med potetstappe har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lettsaltet torsk med potetstappe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 11 lesere
Lesere:
33962 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lettsaltet torsk med potetstappe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 84.74 | 516.43 | Kcal |
Protein | 8.41 | 51.25 | gram |
Karbohydrat | 7.77 | 47.35 | gram |
Kostfiber | 0.83 | 5.06 | gram |
Fett | 2.04 | 12.43 | gram |
Mettet fett | 1.04 | 6.34 | gram |
Salt | 0.95 | 5.80 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.59 | Kr 34.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 438 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,67 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fisken deles i serveringsstykker og trekkes i usaltet vann til den er så vidt kokt.
Skrell og mos potetene. Kok opp melk og smør og rør det i potetmassen. La det koke under stadig omrøring til massen er glatt og jevn. Smak til med salt og pepper.
Server fisken med stappe og stekt bacon. Kokte gulerøtter og smeltet smør passer til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3222)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-11
Oppdatert dato:2002-12-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift