Fotograf:
Studio Dreyer-Hensley
Matjessild er et godt valg på grillen. I denne oppskriften er den marinert i bland annet limesaft, hvitløk og chili, og servert med kokossalsa og ris ved siden av. Oppskriften inneholder
218 Kalorier,
11 g Karbo,
11 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Limemarinert matjessild med kokossalsa er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3011 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Limemarinert matjessild med kokossalsa!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 217.65 | 1 095.72 | Kcal |
Protein | 10.89 | 54.82 | gram |
Karbohydrat | 10.59 | 53.31 | gram |
Kostfiber | 0.30 | 1.51 | gram |
Fett | 14.57 | 73.35 | gram |
Mettet fett | 3.23 | 16.26 | gram |
Salt | 1.43 | 7.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.34 | Kr 52.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 014 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,46 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del matjessilden så du får enkle fileter.
Finhakk hvitløk, chili og koriander, og bland med de øvrige ingrediensene til marinaden.
Legg filetene i marinaden og la dem marinere i 30 minutter i kjøleskap.
Grill filetene på smurt grillfolie eller rett på grill, ca. 1 minutt på hver side.
Salsa
Finhakk ananas, paprika, sjalottløk og chili.
Bland sammen ingrediensene til salsaen, og la den stå og trekke i 15 minutter.
Smak til med salt, pepper og olivenolje før servering.
Server grillet matjessild med salsa og ris ved siden av.
Tips:
Du kan også steke marinert matjessild i stekepannen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 30704)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Innlagt dato:2013-12-06
Oppdatert dato:2013-12-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift