Marinert breiflabb i spicy kokossuppe





Marinert breiflabb i spicy kokossuppe oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer
Lyst på noe skikkelig eksotisk og smakfullt til middag? Da bør du prøvde denne oppskriften med breiflabb i kokossuppe med asiatiske smaker.

Oppskriften inneholder 84 Kalorier, 3 g Karbo, 6 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Fisk, Gluten, Melk, Sesam, Soya, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Marinert breiflabb i spicy kokossuppe er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
800grbreiflabbkoteletter a 200 gr
2feddhvitløk
1ssingefær, frisk
0,5dlchilisaus
1ssoyster sauce
1tssoyasaus
1tsworcestershiresaus
1sssitronsaft
1ssrapsolje
1tssesamolje
2ssrapsolje

Suppe

2feddhvitløk
1stkchili, rød
1ssingefær, frisk
4dlkyllingbuljong
1dlkokosmelk
12stklimeblad
2dlkremfløte
2ssmaisennamel
1dashsalt og pepper

Grønnsaker

1stkrødløk
20stksukkererter
6stkvårløk
12stkminimais

Tilbehør

1håndfull(er)gressløk


Annonse



Næringsdeklarasjon for Marinert breiflabb i spicy kokossuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier83.57533.53Kcal
Protein5.9738.11gram
Karbohydrat2.6817.11gram
Kostfiber0.865.49gram
Fett5.2533.52gram
Mettet fett2.7917.81gram
Salt0.402.57gram
Pris på oppskriftenKr 11.59Kr 73.99Kroner
Hele oppskriften veier2 554 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finhakk hvitløk og riv ingefær.
Lag en marinade av hvitløk, ingefær, chilisaus, oyster sauce, soyasaus, worchestershiresaus, sitronsaft, rapsolje og sesamolje.
Pensle breiflabbkotelettene med marinaden og la dem ligge på benken i 30 minutter. Stek kotelettene i rapsolje på middels varme, i 2- 3 minutter på hver side. Etterstek i stekeovn dersom kotelettene er veldig tykke.

Suppe
Finhakk hvitløk, chili og ingefær.
Kok opp kyllingbuljong og kokosmelk i en kasserolle og la det koke inn i ca. 5 minutter.
Tilsett hvitløk, chili, ingefær, limebladet og fløte, og la suppen trekke litt.
Jevn ut suppen med maisennamel utblandet i kaldt vann, til ønsket tykkelse.
Smak til med salt og pepper, og ta gjerne ut limebladene før servering.

Grønnsaker
Skjær rødløk og sukkererter i tynne strimler, og vårløk i biter.
Ha rikelig med vann i en kasserolle og kok opp.
Tilsett alle grønnsakene, kok opp vannet igjen og trekk kasserollen av varmen.
La grønnsakene trekke i ca. 1 minutt og hell av vannet.
Ha grønnsaker i suppetallerkener, hell over suppen og legg breiflabbkotelettene på toppen. Dryss frisk gressløk over

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 32981)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Innlagt dato:2017-04-21
Oppdatert dato:2017-04-21
Lesere: 616 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Spicy ramen med breiflabb.Spicy ramen med breiflabb.
Denne retten har 77,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marinert breiflabb i spicy kokossuppe.Marinert breiflabb i spicy kokossuppe.
Denne retten har 83,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.