Ostepanert torskefilet inneholder
166 Kalorier,
17 g Karbo,
11 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Ostepanert torskefilet har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ostepanert torskefilet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3841 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ostepanert torskefilet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 165.95 | 769.49 | Kcal |
Protein | 10.53 | 48.83 | gram |
Karbohydrat | 17.28 | 80.12 | gram |
Kostfiber | 1.03 | 4.78 | gram |
Fett | 5.85 | 27.13 | gram |
Mettet fett | 3.16 | 14.65 | gram |
Salt | 0.72 | 3.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.08 | Kr 32.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 855 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok risen som angitt på pakken. Skjær fiskefileten opp i porsjonsstykker. Vend dem først i hvetemelet, deretter i det sammenpiskede egget og til slutt i den revne osten. Stek fiskestykkene gyllenbrune i middels varm panne. Bruk rikelig med margarin. Finhakk sjalottløken og la den koke i eddiken og eplenektaren inntil nesten all væsken er fordampet. Ha i fløten og de hakkede urtene. Smak til med salt og pepper.
Server den ostepanerte fisken sammen med urtesausen og den dampende nykokte risen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19720)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-06-01
Oppdatert dato:2005-06-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift