Pasta primavera inneholder
197 Kalorier,
19 g Karbo,
5 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Pasta primavera har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pasta primavera er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6308 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pasta primavera!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 196.84 | 711.38 | Kcal |
Protein | 4.66 | 16.84 | gram |
Karbohydrat | 19.31 | 69.79 | gram |
Kostfiber | 2.42 | 8.75 | gram |
Fett | 10.68 | 38.60 | gram |
Mettet fett | 6.52 | 23.56 | gram |
Salt | 0.13 | 0.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.72 | Kr 17.06 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 446 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,23 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del broccolien i små buketter. Skjær purre og asparges i 5 cm lange stykker. Renskjær fennikelen og fjern eventuelle seige utvendige blader. Skjær den i kiler og la lagene henge sammen i rotenden slik at stykkene forblir hele.
Kok hver grønnsak for seg i kokende, lettsaltet vann inntil de så vidt er myke. Bruk samme vann til hver grønnsak. La alt vannet renne godt av og hold grønnsakene varme.
Smelt smøret i en egen kjele, tilsett hakket sjalottløk og la det surre til løken er myk, men ikke brun. Rør om iblant. Bland i urter som f.eks. persille, timian og salvie og fløte og la susen småkoke noen minutter til den tykner litt.
Kok i mellomtiden pastaen i kokende saltet vann i 10 minutter. La den renne av og ha den i sausen sammen med grønnsakene. Bland og smak til med pepper.
Server pastaen varm, drysset med nyrevet parmesanost.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6006)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pasta
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-18
Oppdatert dato:2002-03-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift