Pita med reinskav og krydret fetaost inneholder
146 Kalorier,
16 g Karbo,
10 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Pita med reinskav og krydret fetaost har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pita med reinskav og krydret fetaost er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8528 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pita med reinskav og krydret fetaost!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 145.79 | 355.80 | Kcal |
Protein | 9.52 | 23.23 | gram |
Karbohydrat | 16.29 | 39.76 | gram |
Kostfiber | 1.88 | 4.59 | gram |
Fett | 4.31 | 10.52 | gram |
Mettet fett | 1.95 | 4.76 | gram |
Salt | 0.75 | 1.83 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.15 | Kr 22.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 976 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,69 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Halvtin reinskavet og skjær det i terninger. Skrell og finhakk løken. Fres skav og løk i en stekepanne med litt olje. Vend hele tiden mens ingrediensene stekes ferdig ca 5 minutter. Strø over litt salt og pepper.
Varm pitabrødet i panne eller ovn.
Strimle salaten. Ta kjernene ut av paprikaen og strimle den. Del fetaosten i mindre biter. Fordel salat, skav, paprika og ost i pitabrødet. Legg pitaen i en serviett og spis rett fra hånden.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10729)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift