Pizza capricciosa inneholder
159 Kalorier,
26 g Karbo,
8 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Pizza capricciosa har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizza capricciosa er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4744 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pizza capricciosa!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 159.35 | 424.27 | Kcal |
Protein | 8.27 | 22.02 | gram |
Karbohydrat | 25.66 | 68.32 | gram |
Kostfiber | 2.05 | 5.46 | gram |
Fett | 2.17 | 5.78 | gram |
Mettet fett | 0.48 | 1.28 | gram |
Salt | 1.14 | 3.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.34 | Kr 8.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 065 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 64,41 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær skinken i strimler og strø den over tomatsausen.
Rens sjampinjongene og skjær dem i skiver. Strø dem over skinken. Følg så grunnoppskriften
Smuldre gjæren i lunkent vann i en bakebolle. Tilsett olje, salt og sukker.
Bland i hvetemel blandet med bakepulver. Elt deigen blank og seig og sett til heving ca. 40 minutter.
Kjevle ut til to pizzaer eller legg hele deigen i en langpanne. Du kan også steke pizzaene i en rund kakeform.
Sett bunnen til heving ca. 30 minutter før fyllet has på.
Stek pizza ved 225 C i ca. 20 minutter midt i ovnen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6082)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-20
Oppdatert dato:2002-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift