Pizza på Mallorca-maner inneholder
146 Kalorier,
18 g Karbo,
4 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Pizza på Mallorca-maner har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pizza på Mallorca-maner er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4272 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pizza på Mallorca-maner!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 146.49 | 534.54 | Kcal |
Protein | 3.64 | 13.28 | gram |
Karbohydrat | 18.02 | 65.75 | gram |
Kostfiber | 2.88 | 10.51 | gram |
Fett | 6.01 | 21.93 | gram |
Mettet fett | 1.39 | 5.07 | gram |
Salt | 0.31 | 1.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.33 | Kr 12.15 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 460 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Orginalnavnet på denne pizzaen er "Coca Mallorquina". En coca er en terte med brødbunn som stekes langsomt.
Først rører du ut sukkeret i 1 1/2 dl varmt vann (ca 45 C), og visp deretter inn gjæren. Dekk til med folie og la det stå på et lunt, trekkfritt sted i 15 minutter, til det skummer.
Sikt melet sammen med saltet i en bakebolle. Smuldre smulten sammen med melet. Ha i oljen og gni den inn i melet sammen med smulten.
Lag en grop midt i deigblandingen og hell gjæroppløsningen i gropen. Kna raskit med begge hendene til det blir en glatt, elastisk deig. Kna deigen en kort stund, legg den deretter i en bolle. Legg et rent kjøkkenhåndkle over og sett bollen et lunt, trekkfritt sted i 1 time, eller til deigen har blitt dobbelt så stor.
I mellomtiden skreller du løken, deler dem i to og skjærer dem i tynne skiver. Bland dem med pepperfruktene, tomatene, hvitløken, persillen og paprikapulveret. Ha i godt med salt og pepper.
Slå ned deigen og kna den en gang til. Forvarm ovnen til 180 C.
Klapp ut deigen slik at den fyller en rund terteform med 30 cm diameter. Lag en litt tykkere kant hele veien rundt. Hell grønnsakfyllet på bunnen, og skvett olje over.
Stek 1 time til grønnsakene er møre og lysebrune på toppen og kanten på pizzaen er sprø. Serveres varm, men ikke glovarm.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6107)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-19
Oppdatert dato:2002-03-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift