Reinsdyrfilet med epler og rognebærgelé inneholder
158 Kalorier,
3 g Karbo,
10 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Reinsdyrfilet med epler og rognebærgelé har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinsdyrfilet med epler og rognebærgelé er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8514 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinsdyrfilet med epler og rognebærgelé!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 157.93 | 921.60 | Kcal |
Protein | 9.94 | 58.00 | gram |
Karbohydrat | 2.54 | 14.82 | gram |
Kostfiber | 0.22 | 1.28 | gram |
Fett | 11.61 | 67.75 | gram |
Mettet fett | 7.00 | 40.85 | gram |
Alkohol | 0.44 % | | | |
Salt | 0.26 | 1.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 17.19 | Kr 100.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 334 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,43 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brun reinsdyrfiletene godt i en panne og krydre med salt og pepper. Ta vekk filetene og kok ut pannen med rødvin.
Skrell eplene og del dem i to. Ta ut kjernehuset med en teskje og hul ut, slik at du får plass til 1 ss rognebærgelé i hver. Kok eplene møre i vann tilsatt sukker og sitronsaft.
Etterstek filetene i stekeovn ved 150 C i 15 minutter. Kjøttet skal være rosa.
Bland crème fraiche, kraft og den utkokte rødvinen. Kok inn til sausen tykner litt. Smak til med salt og pepper. Ønsker du en tykkere saus, kan den jevnes med litt maisenna utrørt i kaldt vann.
Skjær filetene på skrå i passe skiver og server med saus, de fylte eplene, kokte poteter og de grønnsakene du liker best. Broccoli og stekt skogsopp anbefales.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10747)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift