Risottosalat med grønnsaker inneholder
111 Kalorier,
14 g Karbo,
3 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Risottosalat med grønnsaker har ingen allergener
Risottosalat med grønnsaker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3780 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Risottosalat med grønnsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 111.32 | 419.90 | Kcal |
Protein | 3.20 | 12.07 | gram |
Karbohydrat | 13.77 | 51.94 | gram |
Kostfiber | 2.73 | 10.30 | gram |
Fett | 4.22 | 15.92 | gram |
Mettet fett | 0.59 | 2.23 | gram |
Salt | 0.07 | 0.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.42 | Kr 16.67 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 263 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,47 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok risen i lettsaltet vann i ca 15 minutter. La den renne godt av. Rør den luftig med en gaffel.
Rens og del opp grønnsakene. Kok dem enkeltvis i lettsaltet vann. Pass på at de ikke koker for lenge. De skal være møre, ikke bløte. Legg grønnsakene i iskaldt vann etter hvert som de er kokt. Da beholder de sin farge og sprøhet. La dem renne godt av.
Lag dressingen: Hakk løkene, og press saften av sitronen. Rør inn olje og grønnsakvann, og smak til med salt og pepper. Rør halvparten av dressingen i risen, bland resten med grønnsakene. Bland ris og grønnsaker, og dryss på koriander.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6717)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Salat
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-13
Oppdatert dato:2003-04-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift