Salat av mizuna og arametang med bakt makrell inneholder
71 Kalorier,
3 g Karbo,
8 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Salat av mizuna og arametang med bakt makrell har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Salat av mizuna og arametang med bakt makrell er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3655 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Salat av mizuna og arametang med bakt makrell!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 71.05 | 296.10 | Kcal |
Protein | 7.67 | 31.96 | gram |
Karbohydrat | 2.92 | 12.17 | gram |
Kostfiber | 1.79 | 7.46 | gram |
Fett | 2.79 | 11.63 | gram |
Mettet fett | 0.60 | 2.50 | gram |
Salt | 0.08 | 0.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.21 | Kr 42.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 667 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,43 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Snitt rabarbraene i stykker på ca. 1 cm.
Ha dem i en gryte med rosmarinstilker og sukker.
Legg et lokk på og la sukkeret koke ut over svak varme.
Rør ikke for mye.
Smak til med eddik.
Fjern rosmarinstilkene og la salsaen kjøle ned.
Bløt arametangen i vann natten over.
Bakt makrell:
Del hver makrellfilet i 3.
ha dem i et ildfast fat, som er smurt med olivenolje.
Dryss med salt og pepper.
Hakk hvitløk og persille fint og ha det oven på fisken.
Skjær sitronen i tynne skiver og fordel skivene ovenpå.
Bak fisken i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter.
La fisken kjøle ned litt.
Salat:
Høvl agurken til spon med en ostehøvel eller potetskrelelr.
Plukk myntebladene fra stilkene.
Bland mizuna med mynteblader, avdryppet tang og agurkspon.
Anrett på middagstallerkener.
Ha en liten håndfull av salatblandingen på tallerkenene og drypp med litt rabarbrasalsa.
Ha resten av salaten over, topp den godt opp.
Fordel makrellstykkene med sitronskiver på rundt om salaten og drypp igjen med rabarbrasalsa.
Server grovt brød til salaten.
Tips:
I stedet for makrell kan der anvendes filet av horngjel eller sild.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 26195)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-08-09
Oppdatert dato:2009-08-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift