Fotograf:
Eva Brænd
Italienerne elsker vår skrei, så hvorfor skal ikke vi elske deres råvarer tilbake? I denne oppskriften på stekt skrei med serranoskinke og hjemmelaget tomatsaus møtes de. Oppskriften inneholder
100 Kalorier,
11 g Karbo,
9 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt skrei med serranoskinke, tomatsaus og pasta er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3212 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt skrei med serranoskinke. tomatsaus og pasta!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 100.15 | 578.48 | Kcal |
Protein | 9.04 | 52.22 | gram |
Karbohydrat | 10.67 | 61.63 | gram |
Kostfiber | 1.34 | 7.74 | gram |
Fett | 2.07 | 11.96 | gram |
Mettet fett | 0.80 | 4.62 | gram |
Salt | 0.87 | 5.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.11 | Kr 35.29 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 310 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,61 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær skrei i serveringsstykker.
Kok linguinepasta etter anvisningen på pakken.
Bland hvetemel og salt, og vend skreistykkene i blandingen. Vend dem deretter i sammenpisket egg.
Stek fisken i smør på middels varme til den er knapt gjennomstekt, ca.3 minutter på hver side.
Stek spekeskinken raskt så den blir sprø.
Tomatsaus
Finhakk løk og surr den myk og blank i smør.
Rør inn moste tomater og tomatpuré.
La dette surre i ca. et par minutter.
Hell deretter på fiskekraft og la sausen småkoke uten lokk til den er fyldig.
Smak til med finhakket timian, salt og pepper.
Fordel tomatsaus på varme tallerkener, legg på pasta først og deretter skrei med en skive skinke på toppen. Server kokte grønnsaker til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29040)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-27
Oppdatert dato:2013-03-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift