Svinefilet med pasta og mandelflak inneholder
172 Kalorier,
14 g Karbo,
13 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Svinefilet med pasta og mandelflak har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter, Sennep, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Svinefilet med pasta og mandelflak er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4156 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Svinefilet med pasta og mandelflak!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 172.14 | 606.62 | Kcal |
Protein | 12.61 | 44.44 | gram |
Karbohydrat | 13.90 | 48.98 | gram |
Kostfiber | 2.72 | 9.59 | gram |
Fett | 6.74 | 23.75 | gram |
Mettet fett | 2.73 | 9.62 | gram |
Salt | 0.60 | 2.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.36 | Kr 57.65 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 410 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,29 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Renskjær fileten for hinner og del den i tykke biffer. Dryss på salt og pepper, brun dem raskt i smør og legg dem i en ildfast form.
3. Rør sammen sennep, loffsmuler, persille og mandelflak og fordel dette over biffene.
4. Stek dem i ovnen på 220 °C i 12-15 minutter til de er knapt gjennomstekte.
5. Kok pasta etter anvisning på pakken.
6. Del squashen på langs og skjær den i skiver. Del tomatene, ta ut kjerne og skjær tomatene i tynne båter. Finhakk hvitløken
7. Fres squash, tomater og hvitløk i smør 3-4 minutter. Rør inn persille og smak til med salt og pepper. Bland sammen grønnsakene i den nykokte pastaen
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967546)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-04
Oppdatert dato:2002-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift