Thai-kylling med grønn karripasta inneholder
137 Kalorier,
3 g Karbo,
11 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Thai-kylling med grønn karripasta har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Thai-kylling med grønn karripasta er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
18591 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Thai-kylling med grønn karripasta!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 137.35 | 662.58 | Kcal |
Protein | 10.58 | 51.04 | gram |
Karbohydrat | 2.62 | 12.64 | gram |
Kostfiber | 1.91 | 9.21 | gram |
Fett | 8.97 | 43.27 | gram |
Mettet fett | 4.53 | 21.85 | gram |
Salt | 0.16 | 0.77 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.66 | Kr 61.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 930 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,63 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær bunnen og toppen av vårløkene og fjern det ytterste laget. Kutt av endene på sitrongresset og fjern de ytterste bladene. Skjær sitrongresset på langs og snitt det i fire stykker. Skrell hvitløkfeddene. Skrell ingefæren. Skjær skallet av limen. Kutt toppen af chiliene og skjær dem gjennom på langs. Skrap ut kjernene. Ta stilken av limebladene og rull dem sammen som en liten sigar. Deretter snittes bladene. Riv stilkene av basilikumen.
Korianderfrøene knuses i en morter. Bland hvitløk, ingefær, vårløk, sitrongress og limeskall så fint som mulig i foodprosessoren. Tilsett salt og pepper. Deretter tilsettes koriander og korianderfrø. Press saften av limene i foodprosessoren og tilsett resten av urtene sammen med oljen. La prosessoren gå et par minutter.
Skjær kyllingstykkene skrått i store skiver. Mariner dem i et par spiseskjeer av pastaen i minst 20 minutter.
Varm olje i wok/panne. Når oljen er varm, legges kjøttet i og stekes 2-3 minutter. Tilsett resten av pastaen.
Etter et halvt minutt tilsettes kokosmelken. Rør rundt. Kok opp blandingen og la den stå og surre i 12-13 minutter til kjøttet er mørt. Krydre med lime, strimlet kokosnøttkjøtt, hakkete pistasjnøtter og koriander etter smak.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Elsa's hjemmeside
(Intern: 16374)
Kategori:
Wok
Land:
Thailand
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-11-15
Oppdatert dato:2003-11-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift