Torsketunger i karrisaus inneholder
93 Kalorier,
3 g Karbo,
10 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Torsketunger i karrisaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Torsketunger i karrisaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6241 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Torsketunger i karrisaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 92.54 | 276.80 | Kcal |
Protein | 10.05 | 30.06 | gram |
Karbohydrat | 2.75 | 8.23 | gram |
Kostfiber | 0.42 | 1.26 | gram |
Fett | 4.50 | 13.46 | gram |
Mettet fett | 2.38 | 7.12 | gram |
Salt | 0.76 | 2.27 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.91 | Kr 29.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 196 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,88 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg tungene i vann ca 15 minutter.
Kok opp vann med salt(ca 2 ts pr liter). Legg i tungene og kok i 10 minutter.
Lag jevning av melet og litt melk. Kok opp resten av melken, tilsett jevningen og rør godt. Kok i 10 minutter.
Smak til med krydder og ha i smør og fløte til slutt.
Server med poteter og grønnsaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2917)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-29
Oppdatert dato:2002-12-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift