Fotograf:
Bonduelle
Agurksalat med Kidneybønner og gul paprika inneholder
21 Kalorier,
3 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Agurksalat med Kidneybønner og gul paprika har ingen allergener
Agurksalat med Kidneybønner og gul paprika er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4333 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Agurksalat med Kidneybønner og gul paprika!
| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|
| Kalorier | 21.05 | 38.84 | Kcal |
| Protein | 1.09 | 2.01 | gram |
| Karbohydrat | 2.84 | 5.24 | gram |
| Kostfiber | 1.81 | 3.34 | gram |
| Fett | 0.19 | 0.35 | gram |
| Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
| Salt | 0.31 | 0.57 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 4.81 | Kr 8.87 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 738 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 53,96 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll og skjær agurken i tre deler. Høvle den i tynne skiver på langs.
Skyll og del den gule paprikaen og chilien. Fjern frøene og snitt paprikaen og chilien i små biter.
Skrell ingefæren tynt og snitt den fint opp. Ta av skallet på hvitløken og press den sammen med bladet på en bred kniv. Strø over salt og hakk det fint opp. Skyll sitronen i varmt vann, tørk den og riv ca. ½ ts av skallet. Skyll, rist av vannet og hakk opp krydderurtene.
Bland alle ingrediensene sammen med avdryppede Bonduelle Kidney Bønner. Smak til med litt sitronsaft.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bonduelle
(Intern: 28736)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-01-03
Oppdatert dato:2012-01-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift