Fotograf:Matprat.no En salat med mye rart og fine farger. Den er veganer. Vi har brukt hele speltkorn, men her er det rom for din personlige vri.
Oppskriften inneholder 224 Kalorier, 13 g Karbo, 12 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Nøtter, Sennep, Soya, Spor-av-sulfitt, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kok korn etter anvisning på pakken.
Ha edamamebønner i en liten kjele, hell på vann til det dekker og kok opp. La bønnene bli gjennomvarme. Hell av kokevannet og sett til side.
Rist mandler i tørr stekepanne til de får fin farge.
Riv eller finkutt rødbete og gulrot. Skjær avokado i biter. Finkutt vårløk.
Legg alle ingrediensene til salaten i små hauger på et fat.
Visp sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.
Sett salaten på bordet og hell over dressingen. Bland sammen og server.
Salaten kan varieres med andre typer bønner eller linser. Korn kan byttes ut med quinoa, ris eller pasta og salaten kan suppleres med for eksempel cottage cheese eller annen ost for de som ikke vil ha den vegansk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 34853)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Salat Diett/allergi:
Veganer Innlagt dato:2019-11-27
Oppdatert dato:2019-11-27