Bruntes boller inneholder
185 Kalorier,
36 g Karbo,
3 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Bruntes boller har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bruntes boller er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Bruntes boller med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 184.87 | 2 496.67 | 166.44 | Kcal |
Protein | 3.10 | 41.87 | 2.79 | gram |
Karbohydrat | 36.23 | 489.29 | 32.62 | gram |
Kostfiber | 2.48 | 33.49 | 2.23 | gram |
Fett | 2.51 | 33.90 | 2.26 | gram |
Mettet fett | 0.56 | 7.56 | 0.50 | gram |
Salt | 1.32 | 17.76 | 1.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.71 | Kr 36.60 | Kr 2.44 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 351 totalt | 1 351 pr porsj | 90 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 78,39 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 15
boller
1. Løs opp gjæren i lunkent vann 37 º og tilsett fiberhusk, la svelle i 10 minutter.
2. Bland alle andre ingrediensene i maskinen med en deigkrok i 5 minutter (spar ca ½ dl melblanding til senere).
3. La deigen hvile i bollen under en klut, ca 10 minutter.
4. Mel arbeidsflaten med den lagrede melblandingen. Form med melede hender til en lengde på 8-10 cm i diameter. Del rullen i 15 biter.
5. Sett boller på plate med bakepapir, la etterheve i om lag 40 minutter med klede over.
6. Pensle med egg og strø med rent havregryn.
7. Stekes i midten av ovnen, 225 º i ca 15 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Finax
(Intern: 27861)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-12-01
Oppdatert dato:2010-12-01
Lesere:
3129 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift