Fotograf:
Tom Haga
En kraftig og god gryte med laks og blåskjell. Med tynne skriver chorizo setter det en herlig smak på gryten. Et herlig måltid som vil imponere venner. Oppskriften inneholder
126 Kalorier,
10 g Karbo,
9 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gryte med laks, blåskjell og chorizo er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4601 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gryte med laks. blåskjell og chorizo!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 126.15 | 974.51 | Kcal |
Protein | 9.23 | 71.30 | gram |
Karbohydrat | 9.86 | 76.17 | gram |
Kostfiber | 2.66 | 20.55 | gram |
Fett | 4.70 | 36.31 | gram |
Mettet fett | 0.95 | 7.34 | gram |
Alkohol | 0.31 % | | | |
Salt | 0.34 | 2.62 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.73 | Kr 51.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 090 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,26 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrubb blåskjellene og kontroller at alle skjellene er lukket. Kast tvilsomme skjell.
Varm olivenolje i en stor kjele og tilsett chorizo, finhakk løk og hvitløk, og surr til løken er myk.
Tilsett hvitvin og la det koke inn litt før du har i fiskekraft, hermetiske tomater, sukker og de kokte bønnene.
Kok opp og tilsett blåskjellene.
Skjær laksen i store terninger og ha dem i gryten når skjellene har åpnet seg.
Trekk kjelen av varmen og smak til med salt og pepper.
Strø persille på toppen og server med godt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29190)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-01
Oppdatert dato:2013-04-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift