Gryterett med reker Malabar inneholder
162 Kalorier,
4 g Karbo,
9 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Gryterett med reker Malabar har beregnet å ha følgende allergener
Sennep, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gryterett med reker Malabar er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4680 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gryterett med reker Malabar!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 161.50 | 378.31 | Kcal |
Protein | 9.02 | 21.13 | gram |
Karbohydrat | 4.27 | 10.00 | gram |
Kostfiber | 2.78 | 6.51 | gram |
Fett | 11.42 | 26.75 | gram |
Mettet fett | 5.35 | 12.53 | gram |
Salt | 0.63 | 1.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.23 | Kr 14.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 937 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,57 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(Malabar Jhinga Kadhi)
Dette er en fyldig karrigryte med reker fra det smaragdgrønne og varme Malabar på sørkysten av India.
Start med å riste og male spisskummenfrø, sennepsfrø, bukkehornkløverfrø, chilipulver og gurkemeie til masala.
Varm olje og ha i løk. Stek den gyllen. Ha i masala, ingefær, hvitløk og reker og stek godt. Ha i litt vann og kok til rekene er rosa.
Ha i kokum, salt, kokosmasse og tilstrekkelig vann til at det blir en tykk saus. La trekke i 3 minutter uten å koke. Serveres varm med ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6362)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
India
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-27
Oppdatert dato:2002-11-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift