Gyllen grønnsakpaella inneholder
75 Kalorier,
11 g Karbo,
2 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Gyllen grønnsakpaella har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gyllen grønnsakpaella er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4982 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gyllen grønnsakpaella!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 75.28 | 467.15 | Kcal |
Protein | 1.54 | 9.56 | gram |
Karbohydrat | 10.75 | 66.71 | gram |
Kostfiber | 1.45 | 9.00 | gram |
Fett | 2.58 | 16.01 | gram |
Mettet fett | 0.38 | 2.36 | gram |
Salt | 0.23 | 1.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.45 | Kr 15.20 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 482 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 57,12 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha gurkemeie i en liten bolle sammen med 3 ss av den varme grønnsakbuljongen. Varm i mellomtiden oljen i en stor, tykkbunnet stekepanne. Fres løk og hvitløk 2-3 minutter.
Tilsett ris og villris og rør om i 2-3 minutter til det er dekket av olje. Ha resten av buljongen i pannen sammen med gresskar eller squash og gurkemeien og buljongen den har ligget i. Rør om mens det koker opp og skru varmen godt ned. Legg på lokk eller folie og la det trekke ca 15 minutter.
Tilsett gulrøtter, paprika, tomater, salt og pepper, legg på lokket igjen og la det putre ved svak varme ytterligere 5 minutter eller til risen er nesten ferdigkokt.
Tilsett østerssopp, smak til og la det koke uten lokk akkurat så lenge at soppen blir myk, uten at paellaen blir bløt og klebrig. Pynt med paprikastrimler og server omgående.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5976)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Spania
Innlagt dato:2002-03-16
Oppdatert dato:2002-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift