Hvitløkstorsk med rotfrukter inneholder
65 Kalorier,
5 g Karbo,
7 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Hvitløkstorsk med rotfrukter har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hvitløkstorsk med rotfrukter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hvitløkstorsk med rotfrukter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 65.26 | 396.45 | Kcal |
Protein | 7.18 | 43.62 | gram |
Karbohydrat | 5.20 | 31.59 | gram |
Kostfiber | 1.12 | 6.80 | gram |
Fett | 1.50 | 9.11 | gram |
Mettet fett | 0.22 | 1.34 | gram |
Salt | 0.14 | 0.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.88 | Kr 35.72 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 430 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,87 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Torsk er en mager fisk med viktige næringsstoffer. Her serverer vi en delikat fiskerett hvor de fine krydderurtene gjør utslaget.
Rens og skyll fisken og del i fire stykker på tvers. Legg på en tallerken med skinnsiden ned. Press hvitløken og rør i oljen. Pensle fiskestykkene med hvitløkoljen og la dem marinere i et par timer.
Rens grønnsakene og del i sukkerbit-store terninger. Skrubb potetene og del i 1 cm tykke skiver. Kok grønnsakene møre i fiskekraften, 8-10 minutter. Dryss fisken med salt og pepper. Stek den tre minutter på skinnsiden. Server fisken sammen med potet-grønnsaksblandingen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4029 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 790)
Kategori:
Kokt/dampet
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-11
Oppdatert dato:2002-08-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift