Kalkungryte med karri og kokos





Kalkungryte med karri og kokos oppskrift.
Fotograf: Kylling.no
Kalkungryte med karri og kokos inneholder 187 Kalorier, 23 g Karbo, 7 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Kalkungryte med karri og kokos har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kalkungryte med karri og kokos er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grkalkunfilet
2sssmør
2tspaprikapulver
1boks(er)kokosmelk
2feddhvitløk, finhakket
2tsrød karripasta
4stkvårløk, strimlet
2stkgule paprika, strimlet
200grøsterssopp, skivet
0,5stklime
salt og kvernet pepper
frisk koriander

Focaccia

7dlvann
25grgjær
1dlolivenolje
2sssalt
2tssukker
1kghvetemel
2feddhvitløk, i skiver
Ca 14stksorte oliven, uten stein
1kvist(er)rosmarin, grovhakket
grovt salt eller flaksalt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kalkungryte med karri og kokos!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier186.611 579.42Kcal
Protein6.9959.16gram
Karbohydrat22.60191.28gram
Kostfiber1.7714.98gram
Fett7.1960.85gram
Mettet fett3.2927.85gram
Salt1.169.84gram
Pris på oppskriftenKr 4.11Kr 34.79Kroner
Hele oppskriften veier3 386 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kalkunfileten først i skiver og så i strimler. Stek dem gylne i smøret og dryss over paprikapulver. Tilsett hvitløk, kokosmelk og karripasta. Senk varmen og la det hele småkoke i ca. 8-10 minutter.

Fres grønnsaker og sopp raskt i litt olje og tilsett dem så i gryten. Smak til med litt limesaft, salt og pepper. Dryss over frisk koriander og server med jasminris.

Focaccia
Bland gjæren ut i lunkent vann og tilsett olje, salt og sukker. Kna inn melet og elt deigen godt. Deigen skal være ganske løs. Dekk bollen og la deigen heve til dobbelt størrelse, ca 30-40 minutter.
Legg bakepapir i bunnen av en langpanne og hell deigen i pannen. Ta olje på hendene og klem deigen godt utover til den dekker hele pannen. La brødet etterheve i ca. 20 minutter. Ta mer olje på hendene og bruk fingrene til å stikke små hull i hele deigen. Dryss på hvitløkskiver, oliven, rosmarin og flaksalt.
Stek brødet ved 200 °C i ca 30 minutter. Avkjøl på rist og skjær brødet i biter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 25298)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-11-25
Oppdatert dato:2008-11-25
Lesere: 3684 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kalkun Stroganoff.Kalkun Stroganoff.
Denne retten har 71,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalkun med gorgonzola og pasta.Kalkun med gorgonzola og pasta.
Denne retten har 160,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalkungryte med karri og kokos.Kalkungryte med karri og kokos.
Denne retten har 186,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Chili con kalkun.Chili con kalkun.
Denne retten har 86,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eksklusiv kalkunfrikassé.Eksklusiv kalkunfrikassé.
Denne retten har 90,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.