Kjøtt- og bønneragu inneholder
76 Kalorier,
8 g Karbo,
5 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Kjøtt- og bønneragu har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kjøtt- og bønneragu er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
13700 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kjøtt- og bønneragu!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 75.71 | 398.38 | Kcal |
Protein | 5.30 | 27.89 | gram |
Karbohydrat | 8.16 | 42.94 | gram |
Kostfiber | 2.52 | 13.26 | gram |
Fett | 1.87 | 9.84 | gram |
Mettet fett | 0.65 | 3.42 | gram |
Salt | 0.38 | 1.99 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.07 | Kr 5.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 052 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,11 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 Legg bønnene i bløyt dagen før.
2 Tøm ut bløytevatnet og set bønnene til koking .
Du kan òg bruke hermetiske bønner. Då fell punkt 1 og 2 bort.
3 Lag lys grunnsaus av vatn og kveitemjøl .
4 Smak sausen godt til med buljongpulver, pepar, salt, tomatpuré, sukker og eddik. Sausen kan gjerne ha ein litt kraftig smak, men han skal verken vere sur eller søt. Eddik og sukker skal balanserast mot kvarandre.
5 Hald sausen på kokepunktet.
6 Set over steikjepanna. Bruk middels til sterk varme.
7 Skjer kjøttet i små terningar.
8 Steik kjøttet til det er pent brunt. Dersom det er for lite feitt på kjøttet til steikinga, kan du ha litt mjuk margarin eller olje i panna.
9 Bland kjøttet og dei kokte bønnene i sausen.
10 La raguen trekkje på svak varme i 10-15 minutt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 1133)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-31
Oppdatert dato:2002-08-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift