Klippfisk fra Lofoten inneholder
205 Kalorier,
1 g Karbo,
41 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Klippfisk fra Lofoten har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klippfisk fra Lofoten er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7731 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Klippfisk fra Lofoten!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 204.77 | 642.36 | Kcal |
Protein | 41.03 | 128.71 | gram |
Karbohydrat | 1.06 | 3.33 | gram |
Kostfiber | 0.70 | 2.20 | gram |
Fett | 3.89 | 12.20 | gram |
Mettet fett | 1.17 | 3.67 | gram |
Salt | 10.48 | 32.88 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.52 | Kr 39.28 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 255 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,07 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok potetene, la dem avkjøle noe. Skrell dem. Tørk fisken godt og press sitron over. Dypp stykkene i sammenvispet egg og rull dem i knust cornflakes. Legg dem på smurt ovnsplate. Fordel potetene med olje og press hvitløk over. Salte og pepre. Settes inn i 210 C varm ovn i ca 15 minutter.
Stek baconskivene. Skrell, rens og strimle grønnsakene. Wok den i olivenolje og smak til med soyasaus.
Server, gjerne med hvit saus og hakket persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11936)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Norge
Fylke:
Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift