Kotelettkam med leverposteikrem inneholder
215 Kalorier,
1 g Karbo,
14 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Kotelettkam med leverposteikrem har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-fisk, Spor-av-gluten, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kotelettkam med leverposteikrem er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4694 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kotelettkam med leverposteikrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 214.57 | 727.61 | Kcal |
Protein | 14.35 | 48.66 | gram |
Karbohydrat | 1.39 | 4.71 | gram |
Kostfiber | 0.43 | 1.46 | gram |
Fett | 16.75 | 56.80 | gram |
Mettet fett | 6.31 | 21.40 | gram |
Salt | 0.46 | 1.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.41 | Kr 21.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 356 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,59 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gni kotelettraden inn med sitron, salt og pepper.
Legg den på rist over langpannen. Stek ved 175 C i 1 3/4 - 2 timer til den er mør.
Rens sopp og hakk den fint. Fres den gyllenbrun i smør. Bland leverpostei, kremfløte, den varme soppen samt persille. Smak til med salt og pepper.
Ta steken ut av ovnen, skjær kjøttet fra benet og skjær opp tykke skiver.
Fordele leverposteien på hver kjøttskive og legg den litt over hverandre i et ildfast fat. Sett fatet i ovnen ved 175 C overvarme i ca 10 minutter til leverposteien er blitt gjennomvarm.
Tomatsalat med rå hakket løk og kapers, samt råstekte poteter anbefales som tilbehør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10853)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift