Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon inneholder
76 Kalorier,
6 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingpai med purre, hagebønner og estragon er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6494 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingpai med purre. hagebønner og estragon!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 76.36 | 556.89 | Kcal |
Protein | 5.29 | 38.58 | gram |
Karbohydrat | 6.28 | 45.80 | gram |
Kostfiber | 1.54 | 11.23 | gram |
Fett | 3.00 | 21.88 | gram |
Mettet fett | 1.56 | 11.38 | gram |
Salt | 0.13 | 0.98 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.12 | Kr 30.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 917 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 200 C. Varm opp oljen i en tykkbunnet gryte. Ha i kylling, purre og sopp og la det steke under omrøring på middels varme i 4-5 minutter, til kyllingen begynner å bli brun.
Bland i melet, rør godt, og spe litt etter litt med 4,5 dl av melken. La blandingen få et langsomt oppkok og rør til væsken tykner. Bland i estragon, halvparten av osten, og hagebønnene. Smak til med salt og pepper. Hell alt sammen over i et ildfast fat.
Bland sammen de moste potetene, resten av melken, smørklatten og resten av osten. Legg potetmosen oppå kyllingblandingen med skje eller kakesprøyte.
Sett fatet i forvarmet ovn og la det steke i 20-25 minutter, til paien er gyllen og osten bobler.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5898)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Diett/allergi:
Diabetes mat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift