Lamme-pilaff fra Kroatia inneholder
169 Kalorier,
9 g Karbo,
10 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Lamme-pilaff fra Kroatia har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lamme-pilaff fra Kroatia er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lamme-pilaff fra Kroatia!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 168.70 | 604.76 | Kcal |
Protein | 10.05 | 36.03 | gram |
Karbohydrat | 9.39 | 33.66 | gram |
Kostfiber | 1.55 | 5.56 | gram |
Fett | 9.76 | 34.99 | gram |
Mettet fett | 3.36 | 12.04 | gram |
Salt | 0.24 | 0.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.87 | Kr 24.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 434 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,26 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La sviskene stå i bløt i vann natten over.
Skjær lammekjøttet i store terninger. Løk og hvitløksfedd pilles og hakkes fint.
Varm oljen opp i en jerngryte og brun kjøttet godt. Ha løk og hvitløk ved og la det bli lett gyldent. Hell tomatsaften ved, dryss med salt og pepper og rør ingefær og kanel i. La alt snurre under lokk i 45 minutter. Så blandes den kokte ris i sammen med de afvdryppede svisker, de skyllede rosiner, nellik og sitronsaft. Rør godt rundt og sett gryten uten lokk i en 200 grader varm ovn på midterste ribbe i 15 minutter.
Smelt smøret på en stekepanne og rist mandelsplintene lett oppi. Like før serveringen drysses de ristede mandler over retten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22098)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Kroatia
Innlagt dato:2006-05-28
Oppdatert dato:2006-05-28
Lesere:
7118 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift