Langtidstekt brød uten gjær inneholder
181 Kalorier,
22 g Karbo,
7 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Langtidstekt brød uten gjær har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Langtidstekt brød uten gjær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8759 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Langtidstekt brød uten gjær med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 181.06 | 2 839.02 | 141.95 | Kcal |
Protein | 6.61 | 103.64 | 5.18 | gram |
Karbohydrat | 21.97 | 344.49 | 17.22 | gram |
Kostfiber | 6.91 | 108.35 | 5.42 | gram |
Fett | 5.88 | 92.20 | 4.61 | gram |
Mettet fett | 0.68 | 10.66 | 0.53 | gram |
Salt | 0.49 | 7.67 | 0.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.21 | Kr 50.33 | Kr 2.52 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 568 totalt | 1 568 pr porsj | 78 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,53 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
skiver
Bland alt det tørre i en bolle. Kna deigen
godt. Hell i stor brødform kledd med bakepapir.
Settes i kald ovn på kvelden. Stek på 80° i 10 - 12 timer.
NB: Bakevarer uten gjær trenger varm væske, lavere temperatur og lengre steketid.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Lene Marie
(Intern: 16737)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Uten gjær
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-12-21
Oppdatert dato:2003-12-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift