Fotograf:Sibelia En rask rett med mange smaker; godt egnet både til lunsj og middag.
Grønnsaker og fisk er viktig å spise, men ikke alltid like lett å få til i hverdagen. Men med denne retten har du fått i deg en god porsjon grønt og en porsjon fisk. Enkelt og greit!
LobNobs er rik på vitamin D og spiser du en pakke, så har du fått dekket 1/5 av dagsbehovet.
Del grønnsakene i terninger, staver eller slik du selv foretrekker å spise dem.
Hell litt nøytral olje til steking i en wokpanne.
Fres finkuttet hvitløk og rød chili i oljen.
Tilsett først gulrøttene som trenger lengst tid å steke.
Tilsett resten av grønnsakene og wok til ønsket konsistens.
Ta en stor spiseskje eller mer med østerssaus og bland godt til smaken av østerssaus har satt seg i retten.
Legg LobNobsen på toppen – denne skal ikke stekes, men være lun på toppen ved servering.
Pynt med noen kvaster fersk koriander.
Tips
Server gjerne retten med kokt ris og en liten skål sweet chili.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Sibelia
(Intern: 33674)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Wok Innlagt dato:2018-03-05
Oppdatert dato:2018-03-05