Marinert kveite-skive på grillen inneholder
162 Kalorier,
4 g Karbo,
9 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Marinert kveite-skive på grillen har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marinert kveite-skive på grillen er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9483 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marinert kveite-skive på grillen!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 162.37 | 749.34 | Kcal |
Protein | 8.62 | 39.78 | gram |
Karbohydrat | 4.06 | 18.74 | gram |
Kostfiber | 0.78 | 3.60 | gram |
Fett | 12.03 | 55.52 | gram |
Mettet fett | 1.49 | 6.88 | gram |
Alkohol | 0.26 % | | | |
Salt | 1.17 | 5.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.39 | Kr 57.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 846 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kveitefisken har en mild fin smak. Marineringen gjør den ekstra god. En fin rett å servere på varme sommerkvelder.
Rør sammen ingrediensene til marinaden. Legg fiskeskivene i et egnet kar og fordel marinaden over. La dem ligge å trekke i én time før grilling. Del tomatene i to, legg over revet gulost og strø over litt provencekrydder. Pensle fiskeskivene med marinade. Legg tomater og kveite på grillen. Grill fisken til den er gyllenbrun på hver side. Strø evt. litt salt og krydder på når den er ferdig. Serveres med potetsalat og evt. en grønn salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 839)
Kategori:
Grillmat
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-12
Oppdatert dato:2002-08-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift