Fotograf:
Norges sjømatråd
Kveite med urtesmør og foliebakte grønnsaker inneholder
116 Kalorier,
1 g Karbo,
7 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Kveite med urtesmør og foliebakte grønnsaker har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kveite med urtesmør og foliebakte grønnsaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
10561 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kveite med urtesmør og foliebakte grønnsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 115.72 | 462.65 | Kcal |
Protein | 6.81 | 27.23 | gram |
Karbohydrat | 1.23 | 4.92 | gram |
Kostfiber | 2.45 | 9.80 | gram |
Fett | 8.74 | 34.94 | gram |
Mettet fett | 3.80 | 15.19 | gram |
Salt | 0.99 | 3.96 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.69 | Kr 42.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 599 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,25 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland salt, ingefær og chilipepper og gni det inn i fisken på begge sider. La fisken ligge mens tilbehøret gjøres klart.
Urtesmør:
Rør urtene inn i smøret og smak til med noen dråper sitronsaft. Rull smøret i matpapir og legg det i kjøleskapet så det stivner.
Foliebakte grønnsaker:
Smør et stort stykke aluminiumsfolie og legg på grønnsakene med salt og pepper mellom lagene. Drypp litt olje over og pakk folien løst rundt. Legg foliepakken på grillen med skjøten opp og stek grønnsakene til de er møre, ca. 10 minutter.
Pensle fiskeskivene godt med olje, legg dem gjerne i en dobbeltrist og stek dem på grill i 2—3 minutter på hver side til den er akkurat gjennomstekt.
Skjær smøret i skiver og legg det på den varme fisken like før servering. Fordel grønnsakene på tallerkenene med fisken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23351)
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-27
Oppdatert dato:2007-01-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift