Fotograf:
Bent Raanes Sørensen
Grillspydene får en søt og smakfull glasering når de pensles med en marinade med honning og barbequesaus. Med couscous, asparges og kidneybønner er retten komplett. Oppskriften inneholder
177 Kalorier,
11 g Karbo,
9 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-lupiner, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep, Spor-av-sesam, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillspyd av kveite og laks med couscous, asparges og bønner er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2619 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillspyd av kveite og laks med couscous. asparges og bønner!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 177.20 | 844.91 | Kcal |
Protein | 8.95 | 42.67 | gram |
Karbohydrat | 11.48 | 54.74 | gram |
Kostfiber | 2.11 | 10.06 | gram |
Fett | 10.14 | 48.35 | gram |
Mettet fett | 2.00 | 9.54 | gram |
Salt | 0.49 | 2.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.12 | Kr 43.49 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 907 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,91 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg trespyd i vann ca. 20 minutter.
Skjær fisken opp i terninger på 4 cm og træ dem på grillspyd.
Bland sammen olje, barbecue sauce, honning og dijonsennep til en marinade.
Dryss litt salt på fisken og pensle med marinaden.
Grill spydene i ca. 2 minutter på hver side.
Tilbehør
Kok opp vann med olivenolje og salt, ha i couscousen og rør godt rundt.
La couscousen svelle i 5 minutter. Rør godt i couscousen med en gaffel så den ikke klumper seg.
Skjær asparges i biter på 3 cm, og legg dem på et ark dobbelbrettet grillfolie.
Ha smør og litt flaksalt over aspargesen, og grill i ca. 3 minutter.
Skyll kidneybønnene i kaldt vann og la de renne godt av.
Bland sammen couscous, asparges og kidneybønner.
Server grillspyd med couscous, asparges og kidneybønner.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 32053)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat
Innlagt dato:2015-06-17
Oppdatert dato:2015-06-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift