Fotograf:
Norges sjømatråd
Grillet Norsk Kveite på italiensk vis inneholder
198 Kalorier,
3 g Karbo,
7 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Grillet Norsk Kveite på italiensk vis har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet Norsk Kveite på italiensk vis er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7638 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet Norsk Kveite på italiensk vis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 197.85 | 1 836.69 | Kcal |
Protein | 7.43 | 68.97 | gram |
Karbohydrat | 3.45 | 32.03 | gram |
Kostfiber | 1.79 | 16.62 | gram |
Fett | 16.75 | 155.49 | gram |
Mettet fett | 2.67 | 24.79 | gram |
Salt | 0.30 | 2.77 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.80 | Kr 109.54 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 713 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg kveitekotelettene i saltlake i 10 minutter, tørk på kjøkkenpapir. Gni stykkene inn med olje, salt, pepper og hakkede urter. Grill kveita i 3 til 5 minutter på begge sider. Grillen må ikke ha for sterk varme for da kan fisken bli for hardt stekt før den er ferdig. Ha gjerne på litt olje og urter under grillingen.
Potet- og olivensalat
Sett stekeovnen på 200 grader. Vask og tørk potetene godt. Ha dem i en ildfast form sammen med olivenoljen. Bak dem i ovn i ca 20 minutter, vend dem underveis i stekingen. Du kan også bruke kokte poteter fra dagen før og varme dem på grillen. Tilsett så bacon. Bak potetene videre i 10-15 minutter eller til de er ferdige. Avkjøl dem noe og tilsett resten av ingrediensene.
Server straks.
Ruccula- og tomatsalat
Bland alt sammen i en bolle og smak til med salt og pepper. Når du har salt på en salat må den serveres med en gang, saltet trekker ut vannet av salaten og gjør den slapp.
Pesto
Ha alle ingrediensene, unntatt olivenolje, i en morter eller food processor og mos til en grøt. Spe med olivenolje og smak til med pepper.
Grillet aubergine:
Skjær auberginen i skiver og pensle skivene med olivenolje, salt og pepper. Grill dem til de er møre.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23356)
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-27
Oppdatert dato:2007-01-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift