Fotograf:
Norges sjømatråd
Grillet Norsk Kveite på latinsk vis inneholder
236 Kalorier,
7 g Karbo,
6 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Grillet Norsk Kveite på latinsk vis har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Spor-av-egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet Norsk Kveite på latinsk vis er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5273 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet Norsk Kveite på latinsk vis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 236.44 | 1 972.19 | Kcal |
Protein | 5.58 | 46.54 | gram |
Karbohydrat | 6.80 | 56.72 | gram |
Kostfiber | 1.03 | 8.59 | gram |
Fett | 20.54 | 171.33 | gram |
Mettet fett | 2.99 | 24.94 | gram |
Salt | 0.10 | 0.80 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.91 | Kr 65.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 336 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,5 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Marinade:
Legg kveitefiletene i saltlake i 10 minutter. Skyll dem og tørk dem på kjøkkenpapir.
Bland ingrediensene til marinaden og legg kveitefiletene i. La dem ligge i 2-3 timer eller over natten.
Gni inn hvert stykke med oljeblandingen, pass på å få med litt urter, og legg de på grillen.
Grill 4-6 minutter på hver side eller til de er ferdige. Pass på at fisken ikke blir brent. Pensle gjerne med urteolje underveis.
Salsa verde:
Kjør alle ingrediensene i en hurtigmikser til en grønn saus. Hvis det ikke er nok persille, ha i mer. Persillen kan godt byttes ut med andre urter som f.eks basilikum, litt estragon, kjørvel, løpstikke.
Couscous salat med grillede grønnsaker
Kok opp vann, litt salt og olje/smør. Ha i couscous’en og rør godt. La avkjøle litt, rør om av og til. Bland couscousen med tomater, chili, koriander, sitronsaft og kummin.
Grønnsakene:
Bland olje, urter, salt og pepper. Pensle grønnsakene og tomatene med oljeblandingen. Legg på grillen og grill til de er møre.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23355)
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-27
Oppdatert dato:2007-01-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift