Fotograf:
Bent Raanes
Marinade av peanøtter gir denne oppskriften en asiatisk smak, mens mozzarellasalaten gir den en smak av Italia. Med kveite, kamskjell og squash er retten komplett. Oppskriften inneholder
219 Kalorier,
1 g Karbo,
12 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Melk, Peanøtter, Skalldyr, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillspyd med kveite, kamskjell og squash er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2957 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillspyd med kveite. kamskjell og squash!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 218.79 | 961.25 | Kcal |
Protein | 12.37 | 54.35 | gram |
Karbohydrat | 1.20 | 5.27 | gram |
Kostfiber | 2.47 | 10.85 | gram |
Fett | 17.73 | 77.90 | gram |
Mettet fett | 3.43 | 15.07 | gram |
Salt | 0.32 | 1.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.11 | Kr 57.60 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 757 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,19 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kveite i terninger på ca. 3 cm, og squash i 2 cm tykke i skiver.
Marinade
Kjør peanøtter i blender sammen med solsikkeolje, hvitløk og spisskummen.
Smak til med salt og pepper.
Legg kveite og kamskjell i marinaden, og la den stå i kjøleskap til neste dag.
Træ kveite, kamskjell og squash lagvis på grillspyd.
Pensle squashen med marinaden og grill spydene i ca. 2 minutter på hver side.
Mozzarellasalat
Legg cherrytomater i grillfolie og grill til de blir lune.
Skjær mozzarella i terninger og bland med lune cherrytomater.
Smak til med salt, pepper, sitronsaft og olivenolje.
Server grillspyd med mozzarellasalat ved siden av.
Tips: Dersom du bruker grillspyd av tre må disse ligge i vann i ca. 30 minutter før bruk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 31104)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Innlagt dato:2014-01-28
Oppdatert dato:2014-01-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift